Αλλεπάλληλες είναι οι συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία εικοσιτετράωρα, εν μέσω μαζικών αποχωρήσεων από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ads

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε και με τον Διονύση Τεμπονέρα το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ νωρίτερα συναντήθηκε και με τον Νάσο Ηλιόπουλο, στον απόηχο του μηνύματος ενότητας που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το χθεσινό τετ α τετ με τον νυν πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Διονύσης Τεμπονέρας συναντήθηκαν σε καλό κλίμα και στο επίκεντρο βρέθηκε η ανάγκη για ενότητα του κόμματος.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, Αλέξης Τσίπρας και Νάσος Ηλιόπουλος συναντήθηκαν στο γραφείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στην Αμαλίας. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες για έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου και των «6+6» -όπου συμμετέχει ο κ. Ηλιόπουλος- που αν επιβεβαιωθούν, θα αποτελέσουν δυσάρεστη εξέλιξη για τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (14/11), ο Αλέξης Τσίπρας δείπνησε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Σμύρνη, με φόντο τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.