Την προσχώρηση της Φωτεινής Μπακαδήμα στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ads

«Και στην περίπτωση της κ. Μπακαδήμα (η οποία μπήκε στη Βουλή λέγοντας ότι προδόθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015) ισχύει ατόφιο το σχόλιο της Συντονίστριας της ΚΕ του ΜέΡΑ25 Λίτσας Αλεξάκη: Την έβαλαν οι ψηφοφόροι του ΜέΡΑ25 στη Βουλή για να αντισταθεί στο ‘αριστερό’ μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ κι εκείνη πήρε ‘μεταγραφή’ στο ΣΥΡΙΖΑ. Χαιρόμαστε. Ο αμοραλισμός κι ο ξεδιάντροπος καριερισμός -ανεξαρτήτως φύλου- δεν έχουν θέση στο ΜέΡΑ25», έγραψε.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα η ανεξάρτητη βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα, η οποία είχε αποχωρήσει από το ΜέΡΑ25 τον περασμένο Οκτώβριο, προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook.

Ads

«Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει τη πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία και η Δημοκρατία. Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα. Καλωσόρισες, Φωτεινή, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.