Βίντεο με τον 39χρονο δολοφόνο να παρακολουθεί την 28χρονη Κυριακή Γρίβα λίγο πριν εκείνη προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και καταθέσει ότι κινδυνεύει από τον πρώην σύντροφό της, δόθηκε στην δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης.

Ads

Ο δράστης φαίνεται ότι την παρακολουθούσε τα τελευταία δύο 24ωρα πριν τη δολοφονήσει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, η ώρα είναι 21:30 το βράδυ της Δευτέρας, έξω από την πολυκατοικία στους Αγίους Αναργύρους, όπου έμενε το 28χρονο θύμα τους τελευταίους δύο μήνες. Φαίνεται ο δράστης πάνω στη μοτοσικλέτα του να περιτριγυρίζει την πολυκατοικία όπου έμενε η 28χρονη.

Η 28χρονη επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με ένα φίλο της και μόλις είδε τον πρώην σύντροφό της, πήγε στο Α.Τ. της περιοχής, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι την παρακολουθεί.

Ads

Εκεί ο δράστης στάθμευσε 50 μ. από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος και μόλις η Κυριακή βγήκε από αυτό, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, ενώ το θύμα εκείνη τη στιγμή επικοινωνούσε με την Άμεση Δράση.

Η Κυριακή κατοικούσε σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα τον τελευταίο ενάμιση μήνα, αφού είχε μόλις χωρίσει από τον 39χρονο δολοφόνο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το επίμαχο βράδυ υπήρχε περιπολικό, όπως και αστυνομικός, αλλά τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Παρούσα στο τμήμα, πέρα από την αστυνομικό υπηρεσίας, ήταν και μία ακόμη αξιωματικός, η οποία είχε οριστεί να είναι επόπτρια των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής.

Η επόπτρια ήταν επί τόπου, είχε αυτοκίνητο ενώ μαζί της ήταν ένας οδηγός.

Κρίθηκε, όμως, πως το περιστατικό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θεωρήσαν πως ίσως συμβεί κάποιο πιο σοβαρό στη συνέχεια της βραδιάς και γι’ αυτό τον λόγο δεν διέθεσαν το περιπολικό.

Δόθηκε η συμβουλή να καλέσει το 100 αλλά δεν έγινε μήνυση και η κοπέλα αφέθηκε να φύγει.

«Δεν είμαι καλά, να με πάτε στο ψυχιατρείο», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 39χρονου γυναικοκτόνου στους αστυνομικούς.

Διαβάστε: Η άποψή μας / Γιατί τη σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα; Γιατί μπορεί