«Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις για τις λαϊκές, πέφτουν για το δίλημμα που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρόεδρος του κόμματος για την συμμετοχή στην κυβέρνηση εάν τα ποσοστά που θα πάρει στις εκλογές είναι χαμηλά.

Ads

Ο Ο. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε ότι το βράδυ των εκλογών «οι πολίτες θα μας αξιολογήσουν κι εμείς θα αξιολογήσουμε». «Από τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε το δίλημμα αυτό, δεν υπάρχει επιστροφή» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΙ και πρόσθεσε πως «ο κόσμος δεν μπορεί να μας θέλει στην κυβέρνηση για πολιτική σταθερότητα, αλλά να μην μας ψηφίζει… Και τα δύο μαζί δεν πάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου συνάντηση μεταξύ του Ευ. Βενιζέλου και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, όπου θα συζητηθεί η στάση του ΠΑΣΟΚ κατά την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, το δίλημμα που έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι εξελίξεις του Eurogroup