Ο στιχουργός και εκδότης Παρασκευάς Καρασούλος, ο οποίος έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την Δ. Γαλάνη, με ανάρτηση του στο Facebook, υπερασπίζεται την τραγουδίστρια μετά την «επίθεση» που δέχτηκε από τον Κωνσταντίνο Πολυζογόπουλο της δομής αλληλεγγύης «Άλλος άνθρωπος»

Ads

O κ. Πολυχρονόπουλος με ανάρτησή του φωτογράφισε τη γνωστή ερμηνεύτρια ως τον άνθρωπο που έκανε την ανώνυμη καταγγελία στο Δήμο για την παρέμβαση της αστυνομίας, ωστόσο η κ. Γαλάνη, επιβεβαιώνοντας πως πέρασε από το σημείο και συνομίλησε με εθελοντές, καθώς βρισκονταν έξω από το σπίτι της και βγήκε για να πάει στο γιατρό, υπογράμμισε ότι η ίδια ουδέποτε έκανε κάποια καταγγελία και δεν έχει καμία σχέση με ό,τι συνέβη. 

Ο κ. Καρασούλος, στην ανάρτησή του, απευθυνόμενος στον κ. Πολυχρονόπουλο του ασκεί κριτική και επισημαίνει πως «όταν αναφέρεσαι  στην Δ. Γαλάνη, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι  πριν την καταγγείλεις για αναλγησία και έλλειψη ανθρωπιάς.  Γιατί  υπάρχουν και αποδείξεις και αμέτρητες ιστορίες που αποδεικνύουν το αντίθετο, τις οποίες και γνωρίζουμε πολλοί και πολλές». 

Και καταλήγει: «Και κάτι ακόμα, ίσως πιο ουσιώδες: όποιος και αν κατήγγειλε  τη δομή για έλλειψη μέτρων προστασίας από τον ιό  και σταμάτησε τη λειτουργία της,  το θέμα είναι πολιτικό και αφορά το Δήμο και την κοινωνική του πολιτική κι όχι  απλώς τον καταγγέλλοντα.  Κι εκεί έπρεπε να επικεντρώσει  τα βέλη του ο ” Άλλος άνθρωπος”.  Στο Δήμο, που με ευκολία περισσή  και χωρίς να διαθέτει επαρκείς εναλλακτικές  προτάσεις και λύσεις, μέσα σ’ αυτή την κρίση, εμποδίζει  την συνέχεια μιας κατά τα άλλα αγαθής και καλής συλλογικής πρωτοβουλίας».

Ads

Ολόκληρη η δημοσίευση του κύριου Καρασούλου: