Σε ανοιχτούς λογαριασμούς με την αλβανική μαφία, από το 2021, φαίνεται ότι οφείλεται, σύμφωνα με την αστυνομία, η εκτέλεση του 32χρονου στον Βύρωνα, μπροστά στα μάτια της συζύγου και του παιδιού τους, το βράδυ της Πέμπτης.

Ads

Για το δολοφονικό χτύπημα οι δράστες χρησιμοποίησαν μηχανή.

Άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν τρεις φορές μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ο άνδρας μαζί τη γυναίκα στη θέση του συνοδηγού.

Το ζευγάρι, αλβανικής καταγωγής, είχε έρθει σε παρκάκι για να πάρει το παιδί τους που έπαιζε, το οποίο δυστυχώς είδε το έγκλημα.

Ads

Η γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητο ενώ ο 32χρονος έμεινε μέσα και τότε δέχθηκε την δολοφονική επίθεση.

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)

Οι εκτελεστές φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον 32χρονο και τον σκότωσαν την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, ώστε να μην έχει τη δυνατότητα είτε να το βάλει στα πόδια είτε να αντιδράσει με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να γλιτώσει.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δυστυχώς το μικρό παιδί κατάλαβε τι έγινε και άρχισε να φωνάζει τον μπαμπά του ενώ η μητέρα του έβαλε και αυτή τις φωνές σε κατάσταση σοκ.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο, ήταν αργά για το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες από το όπλο της εκτέλεσης οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια κατά το παρελθόν.