Στο χειρουργείο εισάγεται εσπευσμένα η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3) στην Ερμού.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη φέρει τραύματα στον πνεύμονα, ενώ φαίνεται να έχει σπασμένο πλευρό και ρήξη διαφράγματος. Η τραυματίας διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό με αιμορραγία που προκλήθηκε από δυο πολύ βαθιά μεγάλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη στο ύψος της καρδιάς. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα για το συμβάν περίπου στις 13:30.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου και μετέφερε το θύμα στον Ευαγγελισμό, με βαθύ τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη και έχοντας τις αισθήσεις του.

Ads

Για το περιστατικό έχει εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ ο δράστης, ο οποίος και συνελήφθη, με το κίνητρο της επίθεσης να παραμένει άγνωστο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να έχει ψυχιατρικό ιστορικό. Θεωρούσε πως η γυναίκα -η οποία είναι πωλήτρια σε κατάστημα στην Ερμού- είναι πράκτορας και ότι τον παρακολουθούσε, εξ ου και τη μαχαίρωσε.