Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά σε ηλικία 53 ετών ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καραγεώργος, κατά πληροφορίες από καρδιακή προσβολή. 

Ads

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή από την σελίδα στο Facebook του ραδιοφωνικού σταθμού «στο Κόκκινο», όπου εργαζόταν. 

Επίσης είχε συνεργαστεί με την Εφημερίδα των Συντακτών και την Ελευθεροτυπία, ενώ είχε διατελέσει και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αποχαιρετιστήριο κείμενο της «Εφημερίδας των Συντακτών»

«Η Εφημερίδα των Συντακτών με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον συνάδελφο και συνεταιριστή Βαγγέλη Καραγεώργο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο Βαγγέλης Καραγεώργος, αρχισυντάκτης του τμήματος σύνταξης ύλης της εφημερίδας μας πέθανε σε ηλικία 53 ετών. Η Εφημερίδα των Συντακτών εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένειά του και τους κοντινούς του ανθρώπους».

Ads

Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας συντρόφου Βαγγέλη Καραγεώργου. Ο Βαγγέλης Καραγεώργος ήταν αρχισυντάκτης και συνεταιριστής στην ‘Εφημερίδα των Συντακτών’, ενώ εργαζόταν ως δημοσιογράφος και στον ραδιοφωνικό σταθμό ‘105,5 Στο Κόκκινο’ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Από τα νιάτα του στρατεύθηκε στην Αριστερά και διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Αποχαιρετούμε με οδύνη τον σύντροφο Βαγγέλη και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του».