Θύμα βιασμού από το θύμα υποστηρίζει ότι υπήρξε η 39χρονη που σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τον 42χρονο άνδρα στην Χαλκίδα, σύμφωνα με τον πατέρα της.

Ads

«Μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι», ανέφερε ο πατέρας της μιλώντας στο Star και πρόσθεσε ότι δεν το είχε πει σε κανέναν και δεν το είχε καταγγείλει και στις Αρχές.

«Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι», πρόσθεσε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του άλλαξε συμπεριφορά: «Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», είπε.

Ads

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, η 39χρονη παρενοχλούσε τον 43χρονο και σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Όπως δήλωσε η σύζυγος του θύματος: «Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

Ο Θανάσης Τάρτης, δικηγόρος της συζύγου του 43χρονου, ανέφερε πως «σίγουρο όμως είναι ότι δεν υπήρχε σχέση ερωτική μεταξύ θύτη και θύματος. Πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη ενέργεια που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, με ιδιαίτερη, αν θέλετε λογική».

Η 39χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας. Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και η σύζυγος του θύματος για να καταθέσει όσα είδε.

Ο δικηγόρος της δράστριας, Θέμης Κοντσιλίδης δήλωσε: «Είναι σοκαρισμένη, δεν έχει καταθέσει ακόμα, δεν έχει ομολογήσει την πράξη της. Είναι σοκαρισμένη.Το μόνο που μου έχει ζητήσει να προστατεύσει τα παιδιά της».

Η 39χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.