Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 24/01 πήρε η 39χρονη για την άγρια δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα.

Ads

Η 39χρονη η οποία βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 21/1 ενώπιον του ανακριτή για τη στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει τη Χαλκίδα.

«Δεν ήταν σε καλή κατάσταση να μιλήσει, προσπαθεί να ηρεμήσει, να βάλει τη σκέψη της σε μία σειρά, για να μπορέσει να μιλήσει», δήλωσε ο δικηγόρος της έξω από τα δικαστήρια.

«Πραγματικά, κι εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε πως ένας τόσο ήσυχος άνθρωπος, με δύο ανήλικα παιδιά, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, προέβη σε αυτή την πράξη. Μόνο η ίδια ξέρει και περιμένουμε να μας το πει. Το τελευταίο τρίμηνο παρακολουθείται από ψυχίατρο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ads

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ουδέποτε θύμα και δράστις είχαν συνάψει ερωτική σχέση. Από την μεριά της η σύζυγος του 43χρονου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας είπε πως είναι συντετριμμένη κι οτι αν και γνώριζε ότι η 39χρονη παρενοχλούσε στο παρελθόν τον σύζυγό της, δεν περίμενε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο.