Θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών μέσω ανάρτησής του στο instagram έσπευσε να πάρει ο Αντώνης Ρέμος, χαρακτηρίζοντάς την ως έγκλημα και ζητώντας την άμεση διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ζήτημα. 

Ads

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Φίλοι μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των ημερών έχω κι εγώ την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν στην Μακεδονία! Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστό η λάθος αυτό που γίνεται με την ονομασία την Μακεδονίας μας (αν και για μένα προσωπικά είναι έγκλημα) Αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και για αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα!! Συμφωνώ και προσυπογράφω και εγώ για το δημοψήφισμα Για τη συμφωνία των Πρεσπών. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ???» έγραψε, ενώ με story του στο Instagram προσκαλούσε σε «Δημοψήφισμα τώρα».

Ads
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Φίλοι μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των ημερών έχω κι εγώ την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν στην Μακεδονία ! Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστό η λάθος αυτό που γίνεται με την ονομασία την Μακεδονίας μας ( αν και για μένα προσωπικά είναι έγκλημα ) Αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και για αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα!! Συμφωνώ και προσυπογράφω και εγώ για το δημοψήφισμα Για τη συμφωνία των Πρεσπών. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ???#makedonia#dimopsifismatora

A post shared by Antonis Remos (@aremovic) on

Jan 19, 2019 at 4:39am PST