Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός το βράδυ της Τρίτης την παραίτηση του υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Παναγιώτη Σγουρίδη, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του περί παραπλάνησης τον αγροτών.

Ads

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης επισημαίνει στη δήλωσή του πως συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση γιατί πιστεύει πως «είναι η μόνη ελπίδα του λαού για έξοδο της χώρας από την ηθική και οικονομική κρίση που τη μαστίζει» και την «παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας».
«Για να μην γίνω εμπόδιο σε αυτή την ελπίδα, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του Πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή», τονίζει.

Επίσης στη δήλωσή του ευχαριστεί τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πανο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στο πρόσωπό του, λέγοντας ότι τίμησε την επιλογή τους «καταθέτοντας καρδιά, ψυχή και έργο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τη θέση του Παναγιώτη Σγουρίδη θα αναλάβει εκ νέου στέλεχος των ΑΝΕΛ, πιθανότατα η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Χρυσοβελώνη.

Ads