Ένας βιασμός και δύο απόπειρες βιασμού καταγγέλθηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στην Αττική.

Ads

Ο βιασμός σύμφωνα με την καταγγελία της 43χρονης έγινε στο Χολαργό, με δράστη έναν 45χρονο, γνώριμο της γυναίκας σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο οποίος δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου η γυναίκα διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής. Φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ο 45χρονος προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της, όπως και έγινε.

Ο δράστης μπήκε στο διαμέρισμα, χωρίς της θέληση της γυναίκας και όπως ανέφερε η ίδια αργότερα στους αστυνομικούς, τη βίασε.

Ads

Η 43χρονη φώναζε και αντιδρούσε, αλλά δεν την άκουσε κανείς να τη βοηθήσει, ο δράστης αποχώρησε και εκείνη αποκοιμήθηκε, χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς είχε προηγηθεί.

Δύο απόπειρες βιασμού

Στην πλατεία Αλιπράντη στα Καμίνια του Πειραιά , καταγγέλθηκε απόπειρα βιασμού με τραυματισμό του θύματος.

Πάλι τα ξημερώματα του Σαββάτου, μια 44χρονη κατήγγειλε ότι την πλησίασαν 2 άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι, την απείλησαν με μαχαίρι και προσπάθησαν να τη βιάσουν.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές, οι δυο άνδρες της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν στην κοιλία με μαχαίρι και διέφυγαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας, για τις πρώτες βοήθειες.

Τέλος στα Άνω Λιόσια το μεσημέρι του Σαββάτου μια 53χρονη κατήγγειλε ότι 52χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου, στον τερματικό σταθμό, της επιτέθηκε, της έκανε άσεμνες πράξεις, και ανήθικες προτάσεις και επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα.

Η ίδια αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και εκείνος σταμάτησε. Η γυναίκα βγήκε από το λεωφορείο και αμέσως μετά ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού. Σήμερα απολογήθηκε στην ανακρίτρια , όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες. Αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης μια φορά το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.