Στην φυλακή οδηγήθηκε μέχρι να δικαστεί ο 34χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του με σίδερο στο Άργος και της πέταξε χλωρίνη.

Ads

Νωρίτερα, απολογήθηκε στον ανακριτή Ναυπλίου, με την συνοδευτική δικογραφία να περιλαμβάνει επικίνδυνες σωματικές βλάβες και τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς συναίνεση παθούσας, με άλλο τρόπο από βιασμό.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ο ίδιος δεν αρνείται ότι χτύπησε τη γυναίκα, αλλά υποστηρίζει ότι η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει απλές εκχυμώσεις άνω και κάτω άκρων.

Ένα από τα ζητήματα που ερευνά η αστυνομία είναι για ποιο λόγο ο 34χρονος δεν την πήγε τη γυναίκα στο νοσοκομείο του Άργους, που είναι ακριβώς δύο τετράγωνα από το σπίτι τους, αλλά προτίμησε να τη μεταφέρει αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Ads

Οι πληροφορίες της ΕΡΤ από το νοσοκομείο, αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν πολύ χτυπημένη όταν έφτασε.

Η γυναίκα 32 ετών, που δέχθηκε τη βίαιη συμπεριφορά από τον σύζυγό της, είναι σε ασφαλές συγγενικό περιβάλλον μαζί με τα ανήλικα παιδιά της, τριών και πέντε ετών.

Συγκλονισμένη από το περιστατικό, μιλά την κάμερα της ΕΡΤ: «… Βλέπω εφιάλτες, βλέπω τις εικόνες που με χτύπαγε, κλαίω, σκέφτομαι τα παιδιά μου. Μας άκουγαν και κλαίγανε…Είχαν προηγηθεί άλλα περιστατικά βίας, από το 2018… Να μην τον ξαναδώ, μακριά από τα παιδιά μου».

Στέλνοντας μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, η 32χρονη λέει: «Να μην φοβούνται, να μιλάνε. Να ζητάνε βοήθεια από παντού, όποιος και αν είναι. Και να και να μη τα κρύβουμε».

Η αδελφή του θύματος, βρίσκεται μαζί με την 32χρονη για να νιώθει ασφάλεια. Όπως είπε στην ΕΡΤ «… δεν είχε δει (η 32χρονη) τους δικούς της ανθρώπους εδώ και τρία χρόνια. Μόνο κρυφά επικοινωνούσε… Υπήρχε παρακολούθηση στα πάντα… ζήλια αφόρητη χωρίς λόγο… νόμιζε ότι έχει άλλη σχέση… Ήξερα για τα περιστατικά…. Η αδερφή μου έκανε πίσω για τα παιδιά και έδινε και συγχωροχάρτι.

 «Αγαπώ τις γυναίκες»

«Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα», ήταν η πρώτη αντίδρασή του για τον ξυλοδαρμό στο Άργος.

Και συνέχισε λέγοντας «εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», πρόσθεσε ο κατηγορούμενος.