Προθεσμία για να απολογηθεί στον εισαγγελέα, έως την Τρίτη 5/3, έλαβε ο 34χρονος από το Άργος που φέρεται να κακοποίησε τη 32χρονη σύζυγό του με σίδερο ατμού και την περιέλουσε με χλωρίνη, μέσα στο σπίτι τους. Ο ίδιος οδηγήθηκε στον ανακριτή, τη Δευτέρα 4/3.

Ads

Η γυναίκα σοβαρά κακοποιημένη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη και ο ίδιος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τριπόλεως.

Μιλώντας ο 34χρονος στο MEGA, εμφανίστηκε προκλητικός και σε σύγχυση, μέσα από τα κρατητήρια να λέει, «Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα».

Τι είπε ο 34χρονος για το περιστατικό

Για το συμβάν υποστήριξε, «Τσακωθήκαμε, ήρθαμε λίγο σε… Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε», ενώ για τη σύζυγό του είπε, «Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι, αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου και να είναι».

Ads

Ο ίδιος αρνείται ότι έριξε χλωρίνη στην 32χρονη και ότι την χτύπησε με σίδερο. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι την πήγε στο νοσοκομείο. «Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη» είπε για το περιστατικό, ενώ ισχυρίστηκε: «Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο; Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ».

Ο 34χρονος υποστήριξε ότι έχει αναπηρία στο χέρι του και ότι λατρεύει την οικογένειά του. «Την αγαπώ, πάντοτε την αγάπαγα. Ήταν ένα απλό, καλό κορίτσι. Και πάντα όλο κάτι μου έκρυβε. Είναι η γυναίκα μου. Τιμώ το στεφάνι μου, αγαπώ τα παιδιά μου. Γίνανε όλα για την προσβολή των παιδιών μου», είπε ο ίδιος.

Τι είδαν οι γιατροί που την περιέθαλψαν

Κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα ήταν τα ευρήματα των γιατρών που περιέθαλψαν τη μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, σύμφωνα και με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο δικηγόρος του 34χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε για το κατηγορητήριο στο MEGA και είπε: «Είναι ένα δράμα οικογενειακό αυτή η περίπτωση. Νομικά, τον υποστηρίζω για τις ελαφρυντικές περιστάσεις που έχει, δεν υπήρχε χτύπημα με σιδερόβεργα. Αυτή η κατηγορία που αύριο θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ο βιασμός και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα. Το κατηγορητήριο δεν αναφέρει απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι μια περίπλοκη υπόθεση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό για τα δυο παιδιά, αλλά και για το θύμα. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι της έχει συμβεί».

Τι κατήγγειλε η αδερφή του θύματος

Η αδερφή του θύματος, από την πλευρά της, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό κατήγγειλε βία και ξυλοδαρμούς, δηλώνοντας: «Ήταν βίαιος άνθρωπος, αληθεύει και η χλωρίνη και την έπλυνε αμέσως, γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδεικτά στην ιατροδικαστική που έκανε ο γιατρός. Πιστεύω να βρούμε τη δικαιοσύνη γιατί είναι κρίμα τόσες γυναίκες που έχουν πεθάνει από τέτοιους ανθρώπους και να θέλουν και μετά να βγαίνουν και αθώοι. Το πώς είδα εγώ την αδερφή μου όταν βγήκε από το νοσοκομείο… Μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω, το ένα το μάτι της δεν βλέπει. Αν είναι δυνατόν, αν την σκότωνε θα μου την ξαναέφερνε εμένα πίσω».

Μάλιστα, προχώρησε σε επίσης βαριές καταγγελίες και είπε για παλιότερο συμβάν, «Δύο εβδομάδες κλειδωμένη μέσα στο σπίτι την είχε και τη βάραγε στο μπάνιο και τα παιδιά άκουγαν, την παρακολουθούσε συνέχεια. Τα παιδιά ούτε σχολείο δεν είχαν πάει, μίλησα με τα σχολεία και μου τα επαλήθευσαν. Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά. Της τα πήρε όλα τα κινητά, τα σταθερά, της τα έσπασε, δεν ήθελε να έχει καμία επαφή με το οικογενειακό της περιβάλλον».

Πληροφορίες θέλουν τον 34χρονο να έχει μεγαλώσει και ο ίδιος σε κακοποιητικό περιβάλλον και να έκανε παλιότερα χρήση ουσιών.