Κανένα φως στο τούνελ δεν διαφάνηκε μετά και τις σημερινές άκαρπες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.  Δύτες ερεύνησαν σήμερα τη λίμνη Παμβώτιδα στα Ιωάννινα, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στον εξαφανισμένο 20χρονο.

Ads

Στα Ιωάννινα βρίσκονται και συγγενείς του Βαγγέλης, οι οποίοι δηλώνουν πως οι έρευνές τους δεν θα σταματήσουν έως ότου δοθεί απάντηση στο μυστήριο της εξαφάνισης. Η οικογένεια του αγνοούμενου φοιτητή απηύθυνε έκκληση να σταματήσουν τα ανακριβή δημοσιεύματα «γιατί αναστατώνουν την οικογένεια».

Την ίδια στιγμή, πατέρας συμφοιτητή του Βαγγέλη τον οποίο ο Τύπος ενέπλεξε στην υπόθεση κατήγγειλε το γεγονός στην εισαγγελία Ιωαννίνων. «Πήγα στην εισαγγελία, γιατί το παιδί το δικό μου δεν φταίει πουθενά. Είναι αθώο, ήταν φίλοι με τον Βαγγέλη και τον έχουν εμπλέξει χρησιμοποιώντας φωτογραφία του, που είναι αναρτημένη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το παιδί μου είναι ψυχολογικά πιεσμένο, γιατί θεωρεί ότι το στοχοποίησαν άδικα. Κάποιοι είναι ανθρωποφάγοι. Τον κόσμο που γραφεί σχόλια, τον συγχωρώ, γιατί δεν γνωρίζει. Συμμερίζομαι τους γονείς και την οικογένεια του Βαγγέλη. Έχουν τον πόνο τους», ανέφερε.

Ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου κι έκτοτε δεν έχει δώσει κανέναν ίχνος ζωής. Ο αγνοούμενος φοιτητής είχε κατ’επανάληψh πέσει θύμα bullying.

Ads

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=DF129Z-Iy18]

Πληροφορίες – βίντεο: epirusgate