Νέος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για την τιμή της φέτας και μάλιστα μέσω του Tik Tok.

Ads

Αρχικά βίντεο στο Tik Tok στο οποίο ψάχνει να βρει την «προσφορά του 6,28 ευρώ» για τη φέτα ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ασκώντας κριτική στα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες από το βήμα της Βουλής.

«Φέτα, πρώτη μάρκα, 11,94 ευρώ το κιλό. Φέτα από τη Θράκη είναι 9,85 ευρώ. Φέτα από την Ήπειρο 11,45 ευρώ. Φέτα από τη Βυτίνα 12,90 ευρώ. Και μετά υπάρχει μια φέτα Καλαβρύτων που είναι 12,30 ευρώ» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στο βίντεο δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά λάθος σε τηλεπαιχνίδι ότι η φέτα κοστίζει 6,28 ευρώ.

Ads

«Ψάχνω να βρω προσφορά για φέτα. Δεν μπορώ να αγοράσω φέτα με τον προϋπολογισμό μου. Πάω να βρω την προσφορά κι αν δεν τη βρω, θα στείλω γράμμα στην Ούρσουλα» σχολιάζει.

«Dear Ursula, Please show me where I can find feta cheese for 6,2 euros» αναφέρεται στην «επιστολή».

«Πήγα σε τρία σουπερμάρκετ να αγοράσω τη «φέτα Μητσοτάκη» των 6,28 ευρώ, αλλά είναι σε έλλειψη. Έλλειψη ειλικρίνειας και σεβασμού προς εσάς» κατέληξε.

 

@skasselakisΦέτα 6,28;♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Ο πρωθυπουργός αναφερόταν στην τιμή του μισού κιλού

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και πάλι μέσω Tik Tok.

Στο βίντεο υποστήριξε και πάλι πως ο πρωθυπουργός αναφερόταν στην τιμή του μισού κιλού και όχι στο κιλό, προσθέτοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν το έγγραφο που κατέθεσε ο πρωθυπουργός στη Βουλή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: ««Στο ζήτημα της φέτας, πριν βγάλουν ανακοίνωση στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν το έγγραφο που κατέθεσε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή. Αν το έκαναν, θα αντιλαμβάνονταν ότι συνέκρινε τις τιμές μεταξύ ιδίων ποσοτήτων στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το παραθέτουμε εκ νέου (φωτό 1) μήπως και το καταλάβουν. Μάλιστα, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στις εικόνες που οι ίδιοι παρέθεσαν στη σημερινή ανακοίνωσή τους, εμφανίζονται κωδικοί με ακόμα χαμηλότερες τιμές κιλού (9,88 ευρώ το ένα κιλό) από την τιμή που αναφερόταν για την Ελλάδα στον πίνακα που κατέθεσε ο Πρωθυπουργός σήμερα στη Βουλή (6,28 ευρώ το μισό κιλό)».

 

@pavlos_marinakisΠάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση.

♬ πρωτότυπος ήχος – Pavlos Marinakis