Τραγικό επίλογο είχε μια κινηματογραφικη καταδίωξη στην Εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ύστερα από σύγκρουση οχημάτων, σκοτώθηκε, ενώ τραυματίας είναι ένας οδηγός φορτηγού που μπήκε στο διάβα του.

Ads

Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό, ο οποίος κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το το ρεπορτάζ το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ και ο οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση, αφού δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών. Αντίθετα τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίαζαν προσπαθούσε να εμβολίσει τα περιπολικά. Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. 

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι. Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούνταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούνταν ανάποδα, εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός, ενώ ήταν γυμνός από την μέση και κάτω.

Ads

Ουσιαστικά η ξέφρενη πορεία του είχε διάρκεια 1,5 ώρα και ο 49χρονος κατάφερε να οδηγήσει μία απόσταση 165 χλμ στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Ο οδηγός ήταν 49 ετών, κάτοικος Φαρσάλων και σύμφωνα με το LamiaReport.gr αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει και πάλι δυσάρεστα συμπτώματα. Το αυτοκίνητο ήταν της οικογένειας και είναι άγνωστο τι προσπαθούσε να κάνει. Να σημειωθεί επίσης πως ο οδηγός όταν ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του ήταν γυμνός από την μέση και κάτω.

image

image

image

image

image

image