Τελικό με την Πορτογαλία, όπως το 2004, ονειρεύεται ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Φερνάντο Σάντος στο EURO του 2012, όπως τόνισε στα Πορτογαλικά ΜΜΕ.

Ads

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ant-1” και όταν ρωτήθηκε για τον ιδανικό τελικό του Euro 2012 στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, απάντησε πως θα ήταν το καλύτερο σενάριο να συναντηθούν Ελλάδα και Πορτογαλία.

Ήταν το καλύτερο σενάριο. Σίγουρα θα μου άρεσε πολύ να βρεθεί η Ελλάδα με την Πορτογαλία στον τελικό. Δεν θα μου άρεσε να βρεθούμε αντιμέτωποι από τον α’ γύρο“, είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος και πρόσθεσε για την πρώτη του ήττα στο πάγκο της χώρας μας και τις αλλαγές που έκανε στο φιλικό με την Ρουμανία: “Ήταν μια εντελώς νέα ομάδα, τα παιδιά πήραν πολλές εμπειρίες, όμως το σχήμα δεν λειτούργησε καλά“.
 
Από εκεί και πέρα, οι Σοφοκλής Πιλάβιος, Τάκης Φύσσας και Φερνάντο Σάντος θα μεταβούν την Πέμπτη (17/11) στην Μπρατισλάβα όπου θα γίνει ο καταρτισμός του αγωνιστικού προγράμματος του 7ου ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.
 
Η Ελλάδα έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει τις Σλοβακία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Λιθουανία, Λετονία και Λιχτενστάιν και η διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (18/11) το πρωί.

Πηγή: sport 24

Ads