Η ρεβάνς στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός ήταν ούτως ή άλλως τυπική διαδικασία, αφού ο δικέφαλος του βορρά είχε νικήσει 4-0 στις Σέρρες, πάλι όμως ήταν καταιγιστικός και επικράτησε 5-0 πριν λίγο στην Τούμπα, οπότε με συνολικό σκορ 9-0, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τον Παναθηναϊκό.

Ads

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δυσκολεύτηκαν στην τελική προσπάθεια, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του ματς και έφτασαν σε αυτό το εύρος του σκορ. Αρχικά στο 20′ ο Τζίμας μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Έξι λεπτά μετά ο Ζίβκοβιτς διέσχισε το μισό γήπεδο, έφτασε μέχρι το ύψος της περιοχής και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι και το 80ο λεπτό το 2-0 παρέμεινε, με τον Πανσερραϊκό να έχει κι αυτός τις φάσεις για να σκοράρει, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ads

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ βρήκε τρία γκολ στο φινάλε. Αρχικά στο 82′ ο Αντρέ Ρικάρντο (που έκανε την πρώτη του συμμετοχή φέτος) σκόραρε από κοντά μετά από γύρισμα του Ράφα Σοάρες.

Τρία λεπτά μετά ο Μπράντον Τόμας δοκίμασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Κατσίκα ο οποίος αιφνιδιάστηκε. Το κεράσακι στην τούρτα πέτυχε ο Κωνσταντέλιας ο οποίος σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στο 90+1′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβις (86′ Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46′ λ. τρ. Μπάμπα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (63′ Ρικάρντο), Αντόνιο, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τζίμας (75′ Τόμας)

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα, Οικονόμου (62′ Στάικος), Μούργος (62′ Τομάς), Σοφιανός (77′ Γούλερι), Μασκανάκης (62′ Ουάρντα), Άλεξιτς (72′ Μπετανκόρ)

Διαιτητής: Τσιάρας Παναγιώτης-Ραφαήλ (Καβάλας)

Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Μηνούδης Ιωάννης (Πιερίας)

4ος Διαιτητής: Πουλικίδης Κωνσταντίνος (Δράμας)

VAR: Περράκης Κωνσταντίνος (Αθηνών)

AVAR: Κόλλιας Αθανάσιος (Ηπείρου)