Το ραντεβού της στη Super League για τη νέα σεζόν ανανέωσε η Λαμία! Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 2-1 και πλέον έφτασε στους 30 βαθμούς.

Ads

Με αυτό το τρίποντο έβαλε από κάτω και τον Ατρόμητο που έχει 29 και είναι μπλεγμένος στην υπόθεση της παραμονής, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πλέον αρκετά χαλαρός στο πρωτάθλημα, παραμένει μακριά από μπλεξίματα στους 34 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντέλετιτς, που στο 46’ εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ για την κεφαλιά του Τζανετόπουλου, ενώ στο 82’ έγινε εκτελεστής με ωραίο πλασέ, έπειτα από όμορφη ασίστ του Βασιλακάκη, που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι. Το σκορ είχε ανοίξει στο 10’ ο Μπρένερ με κοντινό τελείωμα μέσα από τη μικρή περιοχή.

Τα γκολ

10’: Ο Καρτάλης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιοά με αριστερό εσωτερικό φάλτσο, ο Μπεχαράνο δεν απομάκρυνε σωστά και ουσιαστικά έδωσε τη μπάλα στον Μπρένερ, ο οποίος με αριστερό σουτ από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ (1-0).

Ads

47’: Ο Ντέλετιτς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με αριστερό εσωτερικό φάλτσο και ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός Τζανετόπουλος με κεφαλιά προς τα πίσω, έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία ισοφαρίζοντας σε 1-1.

82′: Ο Βασιλακάκης πέρασε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ όπου ο Ντέλετιτς με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παράθυρο, χαρίζοντας την νίκη στην Λαμία (1-2)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62’ Σάλιακας), Πίρσμαν (λ. τ. 23’ Πήλιος), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (84′ Γροσδάνης), Ελευθεριάδης, Καρτάλης (62’ Παμλίδης), Μιλιντσεάνου

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης Μπιάρνασον (75’ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (86′ Παλαβαντισβίλι), Καραμάνος

Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών)
Βοηθοί: Κουρομπύλια Χρυσούλα (Δυτ. Αττικής), Κολοσιώνης Αθανάσιος (Αιτ/νίας)
4ος Διαιτητής: Βάτσιος Αριστείδης (Δυτ. Αττικής)
VAR: Τζήλος Αθανάσιος (Λάρισας)
AVAR: Χριστακόγλου Γεώργιος (Χαλκιδικής)

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα