Έγινε και η κλήρωση για τα προκριματικά του Europa Conference League και πιο συγκεκριμένα για τον β’ προκριματικό γύρο.

Ads

Ο ΠΑΟΚ δεν στάθηκε τυχερός, αφού κληρώθηκε με την ισραηλινή Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (πρώτο ματς στην Τούμπα), ενώ αντίθετα ο Άρης έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Αραράτ-Εγνατία, με τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας.

Τη χειρότερη δυνατή κλήρωση θα μπορούσε να πει κανείς ότι είχε ο «δικέφαλος του Βορρά», που ήταν άτυχος ουσιαστικά από το πρωί, όταν βγήκε το υπογκρούπ του, αφού έπεσε πάνω στην ισραηλινή Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με το πρώτο παιχνίδι μάλιστα να διεξάγεται στην Τούμπα στις 27 Ιουλίου και τη ρεβάνς στο Ισραήλ, στις 3 Αυγούστου.

Αντίθετα πιο βατή ήταν η κλήρωση για τον Άρη, αρκεί να έχει πάρει το μάθημα του από τους αποκλεισμούς τα προηγούμενα χρόνια, όπου και πάλι δεν είχε μεγαθήρια απέναντι του.

Ads

Οι «κίτρινοι» κληρώθηκαν με ζευγάρι και όχι κατευθείαν αντίπαλο, καθώς έπεσαν πάνω στο Αραράτ-Εγνατία. Όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τον Άρη, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται είτε στην Αρμενία είτε στην Αλβανία και τη ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ισχύουν φυσικά οι ίδιες ημερομηνίες με εκείνες του ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο 3ος προκριματικός γύρος αρχίζει στις 10 Αυγούστου και το δεύτερο παιχνίδι διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα. Τα playoffs είναι προγραμματισμένα για τις 24 και 31 Αυγούστου.