Το Κάδο Παραντίσο άνοιξε και τις πρώτες μέρες όλος ο χώρος είναι ανοιχτός για ελεύθερο παιχνίδι και γνωριμία με τις εκπαιδευτικές του γωνιές. Μαθηματικά ή Μαγειρική; Μουσική ή Εικαστικά; Επιστήμη ή Θέατρο; Όλα υπάρχουν στο Κάδο Παραντίσο τον upcycled παιδότοπο για την ανακατάληψη του χωροχρόνου της φαντασίας!

Ads

Τα εργαστήρια ξεκινούν από τις 28 Σεπτεμβρίου και η πρώτη εβδομάδα θα είναι δωρεάν! Κάθε εργαστήρι δέχεται περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να επισκεφτούν το χώρο, είτε να δηλώσουν συμμετοχή συμμετοχή (για όλα τα εργαστήρια) στο mail: [email protected] δηλώνοντας το εργαστήριο, την ηλικία του παιδιού και τις ημέρες που τους ενδιαφέρον.

Το Κάδο Παραντίσο ανοίγει διάπλατα την πόρτα του σε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να πειραματιστούν  να αυτοσχεδιάσουν να απελευθερωθούν από τα κοινωνικά «πρέπει», ανεξαρτήτως δεξιοτήτων, ικανοτήτων ή μαθησιακών – κινητικών δυσκολιών. Βασική παιδαγωγική προσέγγιση του Κάδο Παραντίσο είναι ο συγκερασμός ομάδων διαφορετικού δυναμικού και η κατάρριψη στερεοτύπων, κοινωνικής διάκρισης και στιγματισμού ευπαθών κοινωνικών συνόλων με απαραίτητη προϋπόθεση τον σεβασμό και την αλληλοσυμπλήρωση στη διαφορετικότητα.

Ads

«Όλοι είμαστε απαραίτητοι, όλοι βοηθούμε και σεβόμαστε τις αδυναμίες του διπλανού μας, όλοι μαζί μπορούμε να περάσουμε καλά και δημιουργικά στο Κάδο Παραντίσο» είναι το σύνθημα!

Το πρόγραμμα

image

Περισσότερες πληροφορίες