Καυγάς κόντεψε να προκληθεί στο εκλογικό κέντρο όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα ψήφισε για τις ενδιάμεσες εκλογές στο Σικάγο, όταν ένας ψηφοφόρος ζήλεψε όταν ο πλανητάρχης ακούμπησε καταλάθος τη σύντροφο του, φωνάζοντας του: «ξέρω ότι είσαι ο Πρόεδρος αλλά μην ακουμπάς την κοπέλα μου».

Ads

Όταν ο Ομπάμα κατευθύνθηκε στις ειδικές οθόνες ψηφοφορίας, καταλάθος ακούμπησε την κοπέλα που ψήφιζε δίπλα του. Τότε, με τις κάμερες να είναι στραμμένες πάνω του, ο σύντροφος της κοπέλας φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία του βλέποντας τον πρόεδρο να αγγίζει την κοπέλα του και του φώναξε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο αν και είναι ο πρόεδρος.  

Ο Ομπάμα εμφανώς αμήχανος απάντησε ότι δεν σχεδίαζε κάτι τέτοιο. Η κοπέλα αμέσως ξέσπασε σε γέλια, λέγοντας πως ο φίλος της κάνει πλάκα και χαλαρώνοντας τον Μπαράκ Ομπάμα που πέρασε στην αντεπίθεση, ανταποδίδοντας την πλάκα…

«Πώς τον λένε;», ρώτησε ο πλανητάρχης την κοπέλα. «Μάικ» απάντησε αυτή. «Είναι τόσο χαζός. Τρομοκρατήθηκα», είπε ο Μπαράκ Ομπάμα. «Έλα να σε φιλήσω. Τώρα θα του δώσουμε ένα πραγματικό λόγο για να ζηλέψει», είπε δίνοντας ένα φιλί στην κοπέλα και αποχωρώντας χαμογελαστά.