Ένα αρκετά περίεργο περιστατικό συνέβη στη διάρκεια ενός γαμήλιου τραπεζιού στην πόλη Yancheng στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας. Χαμός επικράτησε στην αίθουσα, όταν ο πατέρας του γαμπρού, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρπαξε τη νύφη και τη φίλησε στο στόμα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων καλεσμένων.

Ads

Στο βίντεο παρακάτω είναι φανερή η αμηχανία της κοπέλας, ενώ οι καλεσμένοι αποδοκίμασαν το φιλί. Μάλιστα, η ένταση εξελίχθηκε σε καβγά με πολλούς καλεσμένους να φωνάζουν και να πιάνονται στα χέρια.

«Δεν περιμέναμε το περιστατικό να πάρει μια τέτοια αρνητική διάσταση. Οι δύο οικογένειες βρισκόμαστε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση και οι νεόνυμφοι έχουν υποφέρει εξαιτίας του. Ο πατέρας του γαμπρού, ο οποίος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (για να γιορτάσει) τη μεγάλη μέρα του γιου του, έχει μετανοήσει βαθιά για την πράξη του. Δεν θέλουμε να γίνουμε διάσημοι, ούτε θέλουμε να γίνουμε το ανέκδοτο κάθε ανθρώπου», ανέφεραν σε ανακοίνωση τους η οικογένεια του γαμπρού και της νύφης.