Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που δείχνει τον Νίκο Χαρδαλιά να φιλά το χέρι παπά στην Καρδίτσα, μετά επιτυχή επιχείρηση απεγκλωβισμού που πραγματοποιήθηκε στην Οξυά.

Ads

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο δεν πέρασε απαρατήρητο κι έχει δημιουργήσει έντονο σχολιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το twitter. 

Κι αυτό κυρίως γιατί με την κίνηση αυτή καταπατά κάθε μέτρο προστασίας, που ο ίδιος με κάθε ευκαιρία προτρέπει τους πολίτες να τηρήσουν.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε εντύπωση καθώς πριν λίγες ημέρες ο κ. Χαρδαλιάς είχε κατακεραυνώσει τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος είχε κοινωνήσει εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κοροναϊού.

Ads

Οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να απαντήσουν με ειρωνικά και χιουμοριστικά σχόλια, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολίασαν πως… σκόνταψε και ουσιαστικά κρατήθηκε από τον πάπα για να μην πέσει και άλλοι ότι δεν ήθελε να αφήσει να του κλέψει τη δόξα ο Γιώργος Κουμουτσάκος.