Ψάχνατε τρόπο να μειώσετε το ενεργειακό σας αποτύπωμα στον πλανήτη, απολαμβάνοντας τον καφέ σας καθημερινά; Να η ευκαιρία.

Τον πιο νόστιμο καφέ μπορεί να δοκιμάσει κανείς, σε ένα «ποτήρι» που τρώγεται. Προφανώς δεν πρόκειται για πραγματικό ποτήρι αλλά για τραγανή γκοφρέτα με σοκολάτα.

Η μόδα ξεκίνησε από κάποιο καφέ στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, το οποίο και λάνσαρε τον καφέ σε χωνάκια, με κωνικό σχήμα, όπως εκείνα του παγωτού, αλλά τώρα η καφετέρια Italus στην Καλλιθέα υιοθέτησε την ιδέα.

Το χωνάκι δεν σπάει και δεν έχει διαρροές, ενώ στο τέλος διαλύεται στο στόμα και ικανοποιεί τους ουρανίσκους μας.