Η Αλένα Κραβτσένκο (Alena Kravchenko) από την Οδησσό της Ουκρανίας δικαιολογημένα έχει κερδίσει τον χαρακτηρισμό «αληθινή Ραπουνζέλ». Όπως η ηρωίδα του παραμυθιού των Γκριμ, μπορεί να αφήσει τα μαλλιά της από το παράθυρο ψηλά στον πύργο για να σκαρφαλώσει ο πρίγκιπας. Τα μαλλιά της είναι πλέον 1,8 μέτρα! Προσφάτως, έδωσε καινούργια συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τα πάντα γύρω από την κόμη της.

Ads

Άρχισε να αφήνει μακριά τα μαλλιά της από 5 χρονών -σήμερα είναι 34-, ενθαρρυμένη από τη μητέρα της. «Από τότε που ήμουν πολύ μικρή, η μητέρα μου, μού ενστάλαξε μια αγάπη για τα μακριά μαλλιά» εξήγησε, μιλώντας στο Bored Panda.

«Για μένα, η αληθινή ομορφιά έγκειται στη φυσικότητα, και γι’ αυτόν τον λόγο τα μαλλιά μου είναι τόσο μακριά, είναι η εκδήλωση του εσωτερικού κόσμου μου, μέρος του εαυτού μου και της ψυχής μου» τόνισε στην εφημερίδα The Sun.

«Η αγάπη μου για την κοτσίδα μου είναι τόσο δυνατή που ούτε για ένα δευτερόλεπτο σ’ όλη τη ζωή μου δεν σκέφτηκα να κόψω τα μαλλιά μου. Δεν μπορώ να δω, ούτε να φανταστώ τον εαυτό μου με κοντά μαλλιά ή βαμμένα με διαφορετικό χρώμα» πρόσθεσε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bored Panda.

Ads

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Завтра начало зима….не верится и не хочется У нас очень солнечно, температура +10, на душе душевно и тепло. Шлю частичку своей положительной энергии и тепла Пусть всегда царит гармония внутри и в мире Photo:@inna_simanovich #аффирмации#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#модельодесса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#starlife#verylonghair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#уходзаволосам#найсхох

A post shared by ❤Alena Kravchenko❤ (@alenuwka_longhair) on

Nov 30, 2019 at 12:57am PST