Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τετάρτη ξεχωρίζουν ένα θρίλερ του Σιάμαλαν, το ταξικό Snowpiercer του Οσκαρικού Μπονγκ Τζου Χο και μία ρομαντική ταινία της εκφράστριας του γαλλικού New Wave, Άγκνες Βάρντα.

Criminal – STAR, 21:00

Σκηνοθεσία: Άριελ Βρόμεν με τους Ράιαν Ρέινολντς, Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Όλντμαν, Γκαλ Γκαντότ

Ads

Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ τραυματίζεται θανάσιμα σε μια μυστική αποστολή, παίρνοντας μαζί του πολύτιμες πληροφορίες για έναν επικίνδυνο χάκερ. Ένας εκκεντρικός νευροχειρούργος, όμως, αναλαμβάνει να μεταφέρει τις μνήμες του σε έναν επικίνδυνο κακοποιό, τελευταία ελπίδα των μυστικών υπηρεσιών να προλάβουν ένα τρομοκρατικό χτύπημα.

Glass  – ALPHA, 22:30

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τους Τζέιμς ΜακΑβόι, Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Σάρα Πόλσον

Ο Ντέιβιντ Νταν από τον «Άφθαρτο» προσπαθεί να σταματήσει τον διαταραγμένο Κέβιν Γουέντελ Κραμπ, όμως οι δυο τους συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην ίδια ψυχιατρική φυλακή με τον γνωστό του Νταν, τον κ. Γκλας, και τότε ο χρόνος μέχρι το βίαιο ξέσπασμά τους αρχίζει να μετρά αντίστροφα.

Snowpiercer – OPEN, 23:00

Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν-χο με τους Κρις Έβανς, Τίλντα Σουίντον, Τζέιμι Μπελ, Εντ Χάρις

Το 2031 μ.Χ. η Γη έχει περιέλθει σε μια νέα εποχή παγετώνων και οι μόνοι επιζώντες επιβαίνουν στο Snowpiercer, ένα τρένο που κινείται συνεχώς. Μη μπορώντας να ανεχτούν άλλο τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, οι επιβάτες της οικονομικής θέσης εξεγείρονται και προσπαθούν να φτάσουν ως το μπροστινό βαγόνι της μηχανής και να πάρουν τον έλεγχο.

Le Bonheur (Ευτυχία) – Cinobo

Σκηνοθεσία: Ανιές Βαρντά, Ζαν – Κλοντ Ντρουό Μαρί, Φρανς Μπουαγιέ, Μαρσέλ Φορ – Μπερτάν

Ο Φρανσουά είναι ένας απόλυτα ευτυχισμένος οικογενειάρχης, ο οποίος σε ένα επαγγελματικό ταξίδι γνωρίζει την Εμιλί, υπάλληλο ταχυδρομείου. Κάνει σχέση μαζί της, γεγονός που θα επιφέρει δραματικές αλλαγές στον οικογενειακό μικρόκοσμό του.