Το Tvxs.gr και η εταιρεία διανομής Feelgood Entertainment, σας προσκαλούν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κένεθ Λόνεργκαν: «Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα» (Manchester by the Sea – 2016). Έχοντας αποσπάσει δύο Χρυσές Σφαίρες και με έξι Υποψηφιότητες στα επερχόμενα Όσκαρ, το φιλμ που διακατέχεται από τις εξαιρετικές ερμηνείες του Κέισι Αφλεκ και της Μισέλ Γουίλιαμς, θεωρείται ήδη ως μία από τις κορυφαίες κινηματογραφικές δημιουργίες της νέας σεζόν. Διεκδικήστε μία από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις και δείτε πρώτοι την ταινία, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στον Κινηματογράφο Δαναός.

Ads

Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα / Manchester by the Sea
Σκηνοθεσία / Σενάριο: Κένεθ Λόνεργκαν / Kenneth Lonergan
Πρωταγωνιστούν: Κέισι Άφλεκ, Κάιλ Χάντλερ, Μισέλ Γουίλιαμς, Λούκας Χέτζες
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Jody Lee Lipes
Μοντάζ: Jennifer Lame
Χώρα: Η.Π.Α.
Έτος: 2016
Διάρκεια: 137 λεπτά
Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου στις 20:00, στον Κινηματογράφο Δαναός

image

Ο Lee (Κέισι Άφλεκ) επιστρέφει στην μικρή πόλη, όπου γεννήθηκε, με αφορμή τον θάνατο του αδελφού του και το γεγονός ότι αναλαμβάνει την κηδεμονία του ανήλικου ορφανού ανιψιού του (Λούκας Χέτζες). Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με την αποξενωμένη γυναίκα του (Μισέλ Γουίλιαμς) και όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος.

Ads

Το «Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα» (Manchester by the Sea – 2016), είναι η νέα ταινία του Κένεθ Λόνεργκαν (You Can Count on Me, Margaret), του δύο φορές υποψήφιου για Όσκαρ σεναριογράφου. Αποτελεί μία από τις πιο συζητημένες ταινίες της νέας σεζόν, καθώς πρόκειται για ένα ήρεμων τόνων, στιβαρό δράμα χαρακτήρων, όπου ένα αγόρι μετά τον θάνατο του πατέρα του θα χρειαστεί να συμβιώσει και να μεγαλώσει με τον θείο του.

image

Το Tvxs.gr έχει εξασφαλίσει για την πρεμιέρα της ταινίας του Κένεθ Λόνεργκαν, δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του. Για να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση, στείλτε μας e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας ως θέμα τον τίτλο της ταινίας: «Manchester by the Sea». Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα με σχετικό e-mail. Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου στις 20:00 (με ώρα προσέλευσης 19:30), στον Κινηματογράφο Δαναός (Κηφισιάς 109, Μετρό Πανόρμου).

image

Η συγκινητική αυτή οικογενειακή ιστορία που χάρισε στον Κέισι Άφλεκ τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ερμηνείας και τον έχρισε υποψήφιο για Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου, έκλεψε τις εντυπώσεις στο Sundance Film Festival, ενώ θεωρείται δικαίως και οσκαρικό φαβορί με 6 υποψηφιότητες στις κατηγορίες: Καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, πρωτότυπου σεναρίου, Α΄Ανδρικού ρόλου, Β’ Γυναικείου για την Μισέλ Γουίλιαμς και Β΄ Ανδρικού για τον Λούκας Χέτζες.

image

«Ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς για ποιο λόγο γράφεις για αυτά που τελικά γράφεις. Υποθέτω ότι η φόρα να δημιουργήσεις κάτι είναι πολύ βαθιά ριζωμένη στην προσωπική ψυχολογία του καλλιτέχνη για να έχει ενδιαφέρον για οποιονδήποτε άλλο, αλλά ελπίζεις το αποτέλεσμα να έχει ενδιαφέρον. Το αγαπημένο μου κομμάτι όταν κάνω μια ταινία είναι όταν μια ιστορία που αρχικά φύτρωσε στη φαντασία μου γίνεται συναισθηματικό κτήμα άλλων ανθρώπων. Η ιστορία καλλιεργείται και ανθίζει μέσα από τη φροντίδα, τα συναισθήματα και τις ιδέες των συνεργατών σου. Γίνεται μια συλλογική φαντασία που ανήκει σε όλους, μέχρι που τελικά περνάει στο κοινό. Εκεί ελπίζεις να γίνει κομμάτι τις προσωπικής του ζωής, με τον τρόπο που οι ταινίες που αγαπώ έχουν γίνει κομμάτι δικό μου.» – Κένεθ Λόνεργκαν

Η ταινία «Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα» (Manchester by the Sea – 2016) του Κένεθ Λόνεργκαν (Η.Π.Α.), θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές Κινηματογραφικές Αίθουσες, από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, σε διανομή της εταιρείας Feelgood Entertainment.