Ως «πιθανή αυτοκτονία» αντιμετωπίζουν οι αρχές τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή Κρις Κορνέλ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ads

Ο 52χρονος τραγουδιστής, που έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της Grunge με το συγκρότημα SoundGarden, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο του Ντιτρόιτ, όπου διέμενε. Ο Κορνέλ ήταν σε περιοδεία με τους Soundgarden και λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του ανέβασε tweet για τη sold out συναυλία τους στο Ντιτρόιτ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τον Κρις Κορνέλ βρήκε νεκρό ένας φίλος του. Όπως ανέφερε η σύζυγός του Βίκυ Καραγιάννη επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατο. Έτσι μίλησε με έναν κοινό τους φίλο και του ζήτησε να πάει στο δωμάτιο του Κορνέλ και να ελέγξει αν είναι καλά.

Το εν λόγω πρόσωπο έφτασε στο ξενοδοχείο. Αφού χτύπησε αρκετές φορές την πόρτα χωρίς να λάβει κάποια απάντηση αναγκάστηκε τελικά να την παραβιάσει και βρήκε νεκρό τον διάσημο τραγουδιστή στο μπάνιο.

Ads

Η ακριβής αιτία θανάτου του Κορνέλ θα προσδιοριστεί μετά από νεκροψία-νεκροτομή.

Η οικογένεια του Κορνέλ θα συνεργαστεί στενά με τον ιατροδικαστή για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του, αναφέρει ο εκπρόσωπος Μπράιαν Μπάμπερι σε ανακοίνωσή του.

«Η σύζυγός του Βίκυ και η οικογένειά του σοκαρίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν τον αιφνίδιο θάνατό του. Θέλουν να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές του για τη συνεχή έκφραση της αγάπης τους και την αφοσίωσή τους και να ζητήσουν αυτές τις ώρες τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής», συνεχίζει η ανακοίνωση.