Το όνομά του είναι Mason Wells (αριστερά στη φωτογραφία). Είναι 19χρονος, Αμερικανός (Γιούτα) και μορμόνος ιεραπόστολος, αλλά και ο άνθρωπος ο οποίος έζησε τρεις βομβιστικές επιθέσεις, σε τρία διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Ads

Ο Mason Wells ήταν μεταξύ των τραυματιών των επιθέσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Υπέστη κατάγματα και εγκαύματα τρίτου βαθμού, ωστόσο δεν κινδυνεύει  ζωή του. Όπως μπόρεσε να τους πει βρισκόταν στο σημείο που πραγματοποιήθηκε η επίθεση και απορεί και ο ίδιος πως κατάφερε να επιβιώσει.

Ο πατέρας του, μιλώντας στο ABC, αποκάλυψε πως ο Mason Wells έχει ζήσει άλλες δύο τρομοκρατικές επιθέσεις: Στη Βοστόνη και το Παρίσι. Ειδικότερα όπως είπε «βρισκόταν μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το σημείο της έκρηξης στο μαραθώνιο της Βοστόνης, μαζί με εμένα, και έζησε για πρώτη φορά το άρωμα της τρομοκρατίας. Έτρεχε η μητέρα του και οδεύαμε προς το σημείο τερματισμού για να την δούμε».

Επίσης ο Mason Wells ήταν και στο Παρίσι όταν σημειώθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας και τον συναυλιακό χώρο Μπατακλάν. «Κινητοποιήθηκε αμέσως ο γιος μου. Έτρεξε για να βοηθήσει και να προσφέρει βοήθεια σε όποιον την είχε ανάγκη. Εμείς ανησυχούσαμε πια και τον συμβουλεύαμε να προσέχει». 

Ads