Οι αρχές συνέλαβαν στο Κλίβελαντ του Οχάιο έναν άνδρα ο οποίος σκότωσε τρεις γυναίκες, ενώ εκφράζονται φόβοι πως τα θύματα είναι περισσότερα. Ο δράστης ανέφερε κατά τη ανάκριση πως ήθελε να μιμηθεί τον Άντονι Σόουελ ο οποίος σκότωσε 11 γυναίκες και έκρυψε τα πτώματά τους στο σπίτι του, στο Κλίβελαντ. Το 2011 ο «Στραγγαλιστής του Κλίβελαντ» καταδικάστηκε σε θάνατο.

Ads

 
Ο δράστης είναι ο 35χρονος Μάικλ Μάντισον, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για βιασμό. Ο Μάντισον συνελήφθη την Κυριακή και τη Δευτέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
 
«Η έρευνα συνεχίζεται ακόμη, δεν έχουμε τελειώσει. Λάβαμε μια πληροφορία σύμφωνα με την οποία μπορεί να υπάρχουν και άλλα θύματα, για αυτό και συνεχίζουμε»,  τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ανατολικού Κλίβελαντ, Ραλφ Σκοτς.
 
«Έχουμε να κάνουμε με ένα άρρωστο άτομο και έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα θύματα», είχε δηλώσει το βράδυ της Κυριακής ο δήμαρχος της περιοχής Γκάρι Νόρτον.
 
Το πρώτο θύμα, μια 38χρονη αφροαμερικανή, εντοπίστηκε μέσα σε μια πλαστική σακούλα, σε ένα γκαράζ. Τα δύο άλλα θύματα βρέθηκαν το Σάββατο, το ένα σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι και το άλλο σε μικρή απόσταση από το πρώτο.
 
Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο Μάντισον, στο σπίτι της μητέρας του. Και οι τρεις γυναίκες ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και για το λόγο αυτό οι ιατροδικαστές δεν έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν τα αίτια θανάτου των γυναικών.