Θύέλλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει προς το πρόσωπο του γνωστού youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη, με το hashtag  #cancel_kopsialis στο Twitter να ανεβαίνει γρήγορα στις πρώτες θέσεις των trends.

Ads

Αιτία για το πλήθος αρνητικών σχολίων εναντίον του στάθηκε η στάση που τήρησε απέναντι στον ακτιβιστή, Ηλία Γκιώνη. Χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ακραία ομοφοβικά σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη, γνωστό και ως «ο μικρός πριγκιπάκος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσφατα, μάλιστα ο ίδιος ο Γκιώνης αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και σε υποθέσεις που φθείρουν την εικόνα του.

Παράλληλα, ο Αλ. Κοψιάλης είχε σπεύσει να υπερασπιστεί τον επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκο, αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη καθώς κι εκείνη του revenge porn στην Ιωάννα Τούνη.

Ads

Οι αντιδράσεις των χρηστών του twitter ήταν οργισμένες, με πολλούς προτρέπουν τον κόσμο να τον κάνει unfollow από τα social media (ο λογαριασμός του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Instagram μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο followers) ενώ καλούν και την οικογένεια Αντετοκούνμπο να τον διώξει από το giveaway που κάνουν για ένα σπίτι.

Μερικά από τα tweets