Ως «αδέσποτος, που αρνείται να μπει στο κλαμπ της υποκρισίας» αυτοχαρακτηρίστηκε ο Δήμος Βερύκιος στη ραδιοφωνική του εκπομπή ανακοινώνοντας την αποχώρηση του «συνταξιούχου» Δημήτρη Σταυρόπουλου από την εκπομπή στον Alpha 9.89. Η αποχώρηση Σταυρόπουλου έρχεται μετά το ομοφοβικό παραλήρημα του Βερύκιου κατά του Αύγουστου Κοκτώ, ο οποίος με τη σειρά του προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Ads

 
Στην τοποθέτησή του ο Βερύκιος μεταξύ άλλων κατηγορεί τον Δημήτρη Σταυρόπουλο πως δεν υποστήριξε το «σπίτι του» στην υπόθεση του ΤΤ, υποστηρίζοντας παράλληλα πως είναι της «βολής». «Δεν άντεξε ο φουκαράς, έφυγε τρέχοντας», λέει μεταξύ άλλων. Μεταξύ άλλων ο Δήμος Βερύκιος αναφέρεται στον Δημήτρη Κοντομηνά που σε αντίθεσή με όλους τους άλλους «φροντίζει και συντηρεί τα άλογα όταν γεράσουν, μέχρι όσο μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, και δεν τα σκοτώνει».
 
«Ο Πρόεδρος μελαγχολεί όταν οι παλιοί του συνεργάτες παρουσιάζονται μπροστά του για να του δηλώσουν “αιώνια ευγνωμοσύνη” αλλά και για να του ανακοινώσουν ότι πια δεν βαστάνε τα πόδια τους και αποχωρούν… Αυτή η διαδικασία της οριστικής αποχώρησης κάθε «Γερόλυκου» από τον Όμιλο της Demco είναι μια πραγματική ιεροτελεστία που μόνο στο Κοντομηνέικο γίνεται», αναφέρει.
 
Ο Δήμος Βερύκιος επιτίθεται κατά του «gay ενορχηστρωτή» της σε βάρος του επίθεσης μετά τις δηλώσεις για τον Αύγουστο Κοκτώ. «Ο gay της Κάντζας», όπως τον αποκαλεί, «έπαθε ταράκουλο όταν απολύθηκε από τον Όμιλο λόγω ανεπάρκειας». «Δεν το ξεπέρασε ποτέ και βγάζει χολή», αναφέρει.
 
«Αυτός ο συγκεκριμένος “gay ενορχηστρωτής” , είναι το ίδιο άτομο που παρέχει υπηρεσίες στην Ομάδα των “Πατροκτόνων” της Κάντζας που αυτή την περίοδο -απομακρυσμένοι μεν, εκατομμυριούχοι δε…- με την συνολική συμπεριφορά τους στρέφονται ευθέως κατά των συμφερόντων του Ευεργέτη τους και σχεδιάζοντας επί χάρτου Media-κες αγοροπωλησίες , επιχειρηματικές εκκαθαρίσεις , ιδρύματα και διαχειρίσεις», προσθέτει.
 
Ολόκληρο το ηχητικό:

Ads