Photo+Graphic. Έτσι ορίζει ο Dirk Bakker φωτογράφος από το Άμστερνταμ, το προσωπικό του στυλ στις εικόνες που αιχμαλωτίζει ο φακός του. Ο Dirk έχει παρελθόν στο graphic design [φαίνεται] και κάθε του λήψη εκφράζει την αγάπη του για τα επαναλαμβανόμενα σχέδια [patterns] και τα γεωμετρικά σχήματα [κύκλους, τετραγώνα] αλλά και τις σπειροειδείς ή κυματιστές κατασκευές.

Ads

Ενδιαφέρον εκτός από τις ίδιες τις λήψεις, έχουν και τα λογοπαίγνια που κάνει Dirk Bakker στους τίτλους που δίνει στις φωτογραφίες του. [Φαίνεται ότι αγαπά και τις λέξεις όσο και τις εικόνες]

image

Ο φωτογράφος έχει φανατικούς followers στα social media αφού είναι γνωστός ως @macenzo στο Instagram, ενώ η σελίδα του στο facebook είναι η: macenzo photography [γεμάτη από έργα του και άρθρα που αναφέρονται στην εκπληκτική δουλειά του].

Ads

Ζει πάντα στο Άμστερνταμ, είναι φανατικός ποδηλάτης, αγαπάει τις ταινίες και τα  ταξίδια, λέει ότι σκέφτεται με εικόνες κι όχι με λέξεις, θαυμάζει τον Steve Jobbs, δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή χωρίς το iphone του, είναι από τα ιδρυτικά μέλη του @SeeMyCity (www.SeeMyCity.com) [ένα εμπνευσμένο project που βασίζεται στη φωτογραφία και στα social media] κι έχει κλέψει μια φράση από τον Oscar Wilde: «Να είσαι ο εαυτός σου. Όλοι οι άλλοι είναι ήδη πιασμένοι».

DiscoveRED
image

pRoof

image
backgRound

image
Embrace you

image
anecDOTes

image
Around Twelve

image
Space Station

image
City Waves

image
Riding the Wave

image
SkyLines

image
Up you go