Ένας άντρας 50 ετών έχασε τη ζωή του στο φεστιβάλ σεξ «Flamefest» που γίνεται στο Τάνμπριτζ Γουέλς της Αγγλίας. Ο θάνατος μέχρι είναι ανεξήγητος και διερευνάται από την αστυνομία. 

Ads

Σύμφωνα με τον Guardian, ο θάνατος του άντρα διαπιστώθηκε την Τρίτη, δυο ημέρες αφού ολοκληρώθηκε το Flamefest που έγινε το Σαββατοκύριακο. Όπως ανακοινώθηκε, ακόμη μια γυναίκα μεταξύ 45 και 50 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, αφού βρέθηκε αναίσθητη. 

Το Flamefest, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, διαθέτει μια ειδική περιοχή για «παιχνίδια ενηλίκων», όπου βρίσκονται άτομα που επιδίδονται σε σαδομαζοχιστικές και φετιχιστικές δραστηριότητες, καθώς και ένα υπαίθριο «μπουντρούμι».

Εκατοντάδες άτομα αναμένονταν φέτος στο φεστιβάλ, όπου υπήρχαν επίσης DJ, ζωντανή μουσική και άλλα είδη ψυχαγωγίας, με τα εισιτήρια να φτάνουν μέχρι και τις 600 λίρες.

Ads

Ο βρετανικός τύπος αναφέρει ότι τα αίτια θανάτου του άντρα δεν είναι γνωστά. Κάποιοι εκτιμούν ότι ίσως προκλήθηκε από ναρκωτικά. Αναμένεται η νεκροψία για να διαπιστωθούν.