Η Apple παρουσιάζει σήμερα το iPhone 7, αλλά και μια σειρά προϊόντων και αναβαθμίσεων των υπηρεσιών της, με ένα event που έχει τραβήξει την προσοχή διεθνών μέσων και Social Media.

Ads

Ενδεικτικό είναι πως το #AppleEvent παραμένει όλη την ημέρα νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο Twitter, στα ελληνικά και παγκόσμια trends, με τα σχόλια να ποικίλουν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το #AppleEvent στην σελίδα: https://www.apple.com/apple-events/september-2016/. (Σημείωση: Για να παρακολουθήσετε το event θα πρέπει να χρησιμοποιείται υποχρεωτικά ως browser το Safari)

Σημειώνεται πως το #AppleEvent διεξάγεται εν μέσω της πολύκροτης υπόθεσης για φοροαποφυγή της εταιρείας μέσω Ιρλανδίας, που προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της Apple και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. H Apple καλείται να πληρώσει πρόστιμο 13 δισ. ευρώ για φοροαποφυγή ύστερα από το έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού της ΕΕ.  Η υπόθεση έλαβε και πολιτικές διαστάσεις με παρεμβάσεις από τις ΗΠΑ, που διεμήνυαν πως αυτές οι αποφάσεις «υπονομεύουν την επιχειρηματική συνεργασία ΗΠΑ – ΕΕ». 

Διαβάστε αναλυτικά:

Ads