Τροχαίο με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, έξω από τη Θήβα.

Ads

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μία πόρσε, την οποία οδηγούσε ο γιος του επιχειρηματία της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo, έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής, με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες.

Τραγική φιγούρα ο οδηγός του Peugeot, ο οποίος βγαίνοντας από την τουαλέτα του πάρκινγκ, όπου είχε σταθμεύσει προσωρινά το αυτοκίνητό του, είδε την πόρσε να πέφτει με σφοδρότητα πάνω στο όχημα και τη γυναίκα και το τρίχρονο παιδί του να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια του.

Νεκροί είναι και οι δύο επιβάτες του πολυτελούς οχήματος, που με υπερβολική ταχύτητα έπεσε πάνω στο  Peugeot. Μέσα στη μοιραία Porsche βρισκόταν ο γιος του επιχειρηματία και ένας φίλος του.

Ads

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βγήκε στο φως είναι συγκλονιστικό και δείχνει το παιχνίδι της μοίρας που παίχτηκε για 4 ανθρώπους.

Το βίντεο από τη στιγμή της τρομακτικής πρόσκρουσης της πόρσε στο πάρκινγκ: 

image

image

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr