Συνάντηση θα έχουν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, σήμερα, Δευτέρα, στις 13:45 στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Ads

 
Σύμφωνα με τις πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, η συζήτηση στο Μέγαρο Μαξίμου θα περιστραφεί γύρω από τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα που άπτονται της κυβερνητικής ατζέντας.
 
Επί τάπητος αναμένεται να τεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, και η αναταραχή που επικρατεί στο εσωτερικό των δυο κομμάτων κυρίως λόγω του ΕΝΦΙΑ. Στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο εξαιτίας της σύγκρουσης του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον πρώτο να κάνει λόγο για «χορό καλλικατζάρων» απαντώντας στην κριτική του δεύτερου για την εσωτερική λειτουργία του ΠΑΣΟΚ και τις δηλώσεις του περί ανοησιών σχετικά με τη δυνατότητα εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Εν μέσω αυτής της έντασης, η κυβέρνηση καλείται να υλοποιήσει όλες τις μνημονιακές δεσμεύσεις έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2015. Σημειώνεται ότι η τρόικα επιστρέφει για τον έλεγχο εφαρμογής του προγράμματος στις 25 Σεπτέμβρη.