«Να φέρει τη συμφωνία» ζήτησαν από τον πρωθυπουργό τα μέλη του άτυπου συμβουλίου της ΝΔ τα οποία συνεδρίασαν στην  Συγγρού,  για πρώτη φορά υπό  την προεδρία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.  

Ads

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει εντολή για ρήξη αλλά για εξεύρεση βιώσιμης λύσης, σύμφωνα με το κοινό ανακοινωθέν του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και διότι παρήλθε το 48ωρο» τόνισαν ακόμη τα μέλη του συμβουλίου. 

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν και οι εξελίξεις στα εσωκομματικά με το πολιτικό συμβούλιο να «αναγνωρίζει τη μεγάλη προσφορά του Αντώνη Σαμαρά στην πατρίδα και την παράταξη» και να εκφράζει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Στη συνέχεια ο προσωρινό πρόεδρος της ΝΔ ενημέρωσε ότι συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή τον οποίο και ενημέρωσε για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Οι δυο συζήτησαν για το μέλλον της παράταξης συμφωνώντας ότι «η ΝΔ πρέπει να εκπέμψει μήνυμα ενότητας». 

Ads

Στο «γαλάζιο» μέτωπο, αύριο στις 12.00 συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος υπό την προεδρία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.