1. Τραγωδία: Νεκροί 15 άνθρωποι από τη φονική νεροποντή – Πλημμύρες και εγκλωβισμένοι στη Δυτ. ΑττικήΕθνικό πένθος και άμεσα μέτρα για τους πληγέντες ανακοίνωσε ο ΤσίπραςΗ βιβλική καταστροφή στη Μάνδρα μέσα από φωτογραφίες και βίντεοΚατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την καταστροφή στη Δυτική ΑττικήΠοιες περιοχές κηρύσσονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Ads

2Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

3Μένουμε… offshore. Το κοινωνικό μέρισμα αλλάζει το κέντρο βάρους της πολιτικής αντιπαράθεσης, η κυβέρνηση προσθέτει στο αίτημα της πολιτικής ηθικής το πρόταγμα της κοινωνικής δικαιοσύνης, και η ΝΔ εγκλωβίζεται δια του… Αδωνι Γεωργιάδη και αμύνεται δια της εκλογολογίας.

4Απόφαση ΣτΕ μπλοκάρει ελέγχους στις λίστες φοροδιαφυγής. Στο αρχείο οδηγούνται εκατοντάδες χιλιάδες φορολογικές υποθέσεις. Τι λέει ο Πιτσιλής. 

Ads

5Υπό κατάληψη το Πολυτεχνείο – Σε συναγερμό η ΕΛΑΣ. Η κατάληψη από ομάδα αντιεξουσιαστών, δύο ημέρες πριν τη 17η Νοεμβρίου, γίνεται, όπως αναφέρεται σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, για να αποτραπεί η διαδικασία της κατάθεσης στεφάνων από πολιτικούς, αλλά και σε αλληλεγγύη των απεργών πείνας, μελών του Επαναστατικού Αγώνα. 

6Κατάργηση της υποχρεωτικής εφαρμογής της Σαρία εξήγγειλε ο Τσίπρας στη Θράκη

7. Tvxs Ρεπορτάζ: Ο «γόρδιος δεσμός» των πλειστηριασμών

8Μαξίμου κατά ΝΔ για το «Σαμποτάζ στο Λονδίνο»: Μεθοδευμένη υπονόμευση της ελληνικής προσπάθειας. Σφοδρή κριτική ασκεί το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, κατηγορώντας τους για «μεθοδευμένη υπονόμευση της ελληνικής προσπάθειας», με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Σαμποτάζ στο Λονδίνο. Η Μιράντα Ξαφά παρουσίασε σε επενδυτές ζοφερή την εικόνα της οικονομίας μας». Και… Η Μιράντα Ξαφά δεν είναι η μόνη… Όταν ο Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης «πυροβολούσαν» επενδύσεις και τράπεζες. 

9Καφές και βαρβαρότητα. Πίσω από το «λούστρο» που πλασάρουν οι εταιρείες κρύβεται μία βάρβαρη οικονομική πραγματικότητα. 

10Nomophobia: Το νέο σύνδρομο της εποχής. Άνθρωποι και Smartphones… μια σχέση εξάρτησης.