Υπέρμαχος της διαγραφής των φοιτητών που δεν ολοκληρώνουν τις σπουδές τους εντός συγκεκριμένου διαστήματος εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ads

Ο νυν υπουργός Ανάπτυξης ήταν φοιτητής επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και εφόσον τελικά είχαν υλοποιηθεί τα τότε σχέδια, αντίστοιχα με αυτά της Νίκης Κεραμέως, θα είχε διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό παρατήρησε ο συγγραφέας Νίκος Σαραντάκος με μήνυμά του στο Twitter. «Θα θεσπίσει διαγραφή των φοιτητών που καθυστερούν να πάρουν πτυχίο η κυβέρνηση που έχει κορυφαίο υπουργό τον Άδωνη, ο οποίος έκανε 10 χρόνια για να τελειώσει μια ρημαδοφιλοσοφική!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας ο υπουργός Ανάπτυξης έσπευσε να χρησιμοποιήσει τον εαυτό του ως αντιπαράδειγμα. «Είναι παρά πολύ απλό, έκανα 10 χρόνια πράγματι διότι αυτό επιτρεπόταν. Εάν υπήρχε όριο θα το είχα τηρήσει. Είμαι εξαιρετικά υπέρ της θεσπίσεως του και η περίπτωση μου είναι ένα καλό παράδειγμα υπέρ» ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο υπουργός Ανάπτυξης έχει μπλοκάρει τον Νίκο Σαραντάκο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπαντήσει.