Ένα Horror Adventure ηλεκτρονικό παιχνίδι, όπου καλείστε να μαζέψετε όσα περισσότερα ένσημα μπορείτε, προσπαθώντας να ξεφύγετε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θέλει να σας τα πάρει, έκανε την εμφάνισή του και, μάλιστα, δωρεάν.

Ads

Όπως ενημερώνει το gameworld.gr, ο game developer Ανδρέας Γεωργόπουλος έφτιαξε ένα Horror Adventure πρώτου προσώπου, στο οποίο εχθρός σας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Horror Adventure ονομάζεται Mitsoattackis, από την προφανέστατη σύνδεση του επιθέτου του πρωθυπουργού και της λέξης «Attack».

Το MitsoAttackis είναι ένα μικρό παιχνίδι που ξεκίνησε ως προσωπικό project εκμάθησης, αλλά στη πορεία εξελίχθηκε σε αυτό που βλέπετε. Βασίζεται στο Slender: The Eight Pages και λειτουργεί με πίνακες βαθμολογιών, ώστε να είναι λιγάκι ανακυκλώσιμο, έχοντας υπ’ όψη το μικρό περιεχόμενό του.

Στόχος σας στο παιχνίδι είναι να μαζέψετε αρκετά ένσημα, ενώ σας κυνηγά ο Μητσοτάκης για να σας ξεφραγκιάσει μέχρι θανάτου.

Ads

Αφού μαζέψετε τα ένσημα θα πρέπει να τρέξετε και να γλιτώσετε, προκειμένου να σας σώσουν οι αναρχικοί «Εξωγήινοι Υμηττού» που θα σας οδηγήσουν είτε στην χορήγηση κάποιου επιδόματος, είτε σε διακοπές.

Αν το παιχνίδι έχει απήχηση, τότε θα υπάρξουν updates μέσω patches, πιθανόν και port σε Linux και Android.