Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ιερέας μοιράζει «ευλογημένα στυλό» στους μαθητές προκειμένου να γράψουν καλά στις πανελλαδικές εξετάσεις. 

Ads

Συγκεκριμένα στον Μητροπολιτικό Ναό της Κομοτηνής, τελέσθηκε πριν λίγες ημέρες, ιερουργούντος του μητροπολίτη Μαρωνείας κ. Παντελεήμονος, Θεία Λειτουργία για την πνευματική ενίσχυση των παιδιών που από διαγωνίζονται στις πανελλήνιες.

Σύμφωνα με το dogma.gr, απευθυνόμενος στους μαθητές, ο ιερέας τους ζήτησε να προσευχηθούν, ώστε να γίνει το θέλημα του Θεού στην ζωή τους, όποιο και να είναι αυτό. 

«Στις καθοριστικές, για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, εξετάσεις» υπογράμμισε «πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στα παιδιά προσευχητικά, αφού αυτό είναι το όπλο μας για καθημερινή ενίσχυση από την Χάρη του Θεού». 

Ads

Στο τέλος, ο μητροπολίτης χάρισε από ένα στυλό σε όλους τους μαθητές, στον οποίο είναι χαραγμένη η φράση: «ο Θεός μαζί σου».

Η φωτογραφία έγινε viral και τα σχόλια των χρηστών δίνουν και παίρνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποια είναι είναι ιδιαιτέρως εμπνευσμένα:

Χαμός στο twitter

 * Φωτογραφία από το dogma.gr