Με… δημοσιογράφους «μπέρδεψε» η Χρυσή Αυγή τους Γερμανούς νεοναζί από τη Νυρεμβέργη που επισκέφτηκαν την Ελλάδα και μάλιστα φωτογραφήθηκαν στη Βουλή με τον Ν. Μιχαλολιάκο.
 

Ads

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλ. Κασιδιάρης, η ακροδεξιά ομάδα που επισκέφθηκε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής λίγες ημέρες πριν από την επέτειο των Ιμίων, είχε γίνει δεκτή υπό τη… δημοσιογραφική της ιδιότητα.
 
«Αφού έγινε η συνέντευξη, που εξελίχθηκε σε συζήτηση, και βγάλαμε τις επίμαχες φωτογραφίες, ο ένας εκ των δύο Γερμανών με ενημέρωσε ότι είναι και εκλεγμένος σε κάποιο τοπικό κοινοβούλιο της χώρας του. Τον ρώτησα ποια είναι η θέση του κόμματός του για τους Έλληνες και μου απάντησε πως θαυμάζουν τον ελληνικό πολιτισμό και θεωρούν τους Έλληνες που ζουν στην Γερμανία ισότιμους με αυτούς πολίτες. Επίσης το κόμμα του υποστηρίζει ξεκάθαρα τις ελληνικές θέσεις σε Κυπριακό, Αιγαίο, ΑΟΖ και Μακεδονικό, ενώ τίθενται φανατικά ενάντια στην ένταξη της τουρκίας στην Ε.Ε. Κάπου εκεί τελείωσε η όποια επαφή μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κασιδιάρης