Παραλίγο να εκτυλιχθεί οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο, όταν πατέρας επιτέθηκε στον γιο του με μαχαίρι, κατά τη διάρκεια του βραδινού φαγητού. Ο 72χρονος πατέρας επιτέθηκε στον 46χρονο γιο του στο χέρι με κουζινομάχαιρο μήκους 19 εκατοστών την Τετάρτη το βράδυ και συνελήφθη. Οδηγήθηκε την επόμενη μέρα στον εισαγγελέα, όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ads

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η οικογένεια δεν ήταν ασυνήθιστη στις επιθέσεις και τα ξεσπάσματα βίας, όμως το συγκεκριμένο ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Το εν λόγω περιστατικό συνέβη εν μέσω διαπληκτισμού γύρω από βραδινό τραπέζι, όπου, σύμφωνα με μάρτυρες, ο 46χρονος χτυπούσε το χέρι του στο τραπέζι και φώναζε.

Μετά την επίθεση διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Αχιλλοπούλειο. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, καθώς από την επίθεση δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού. Στο βραδινό τραπέζι στο σπίτι, ο γιος φέρεται να φώναζε και να χτυπούσε δυνατά τα χέρια του στο τραπέζι για ένα θέμα που προφανώς η οικογένεια είχε έντονη διαφορά.

Ads

Ο 72χρονος, όταν παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ζήτησε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ο ηλικιωμένος φέρεται να δήλωσε ότι «ήταν ένα μικρό επεισόδιο». Σε κάθε περίπτωση το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του, όμως ήρε την εναντίον του κράτηση υπό τον όρο ο ηλικιωμένος να μην προσεγγίσει το σπίτι.