Τρεις καταθέσεις έχει δώσει η 24χρονη σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με τον ομαδικό βιασμό που υπέστη σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως καταγγέλλει.

Ads

Η κοπέλα στις καταθέσεις της ισχυρίζεται ότι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, φεύγοντας από το πάρτι, κατάλαβε ότι δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι της. Τότε αποφασίζει να επικοινωνήσει με τον γνωστό της, ο οποίος την είχε καλέσει και στο εν λόγω πάρτι, κι ο οποίος της προτείνει να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Mega.

Η 24χρονη έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο, κι ενώ κατευθυνόταν εκεί συνάντησε τρεις άνδρες από την Αθήνα. Πρόκειται για δύο αδέρφια, γόνους γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, και ακόμα έναν άνδρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού.

Βάσει των όσων είπε στις καταθέσεις της, από εκεί και πέρα δεν θυμάται τίποτα. Όταν ξύπνησε το πρωί, κατάλαβε πως δεν βρισκόταν στο δωμάτιό της, αφού είδε μια βαλίτσα με ανδρικά ρούχα, ενώ ήταν γυμνή. Αμέσως κατέφυγε στην αστυνομία, όπου και προχώρησε σε καταγγελία.

Ads

«Συνευρεθήκαμε με τη θέλησή της» λέει ο ένας

Από τους τρεις άνδρες, ο ένας παραδέχεται ότι έχει συνευρέθηκε μαζί της. Ωστόσο ισχυρίζεται ότι έγινε με τη θέλησή της. Ο άνδρας αυτός απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Με εντολή του επικεφαλής της εισαγγελίας Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου έχει ξεκινήσει έρευνα για την εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ξεκαθαρίζεται ωστόσο πως η νεαρή που υπέβαλε την καταγγελία για βιασμό της από τρία άτομα, η καταγγελία της οποίας βρίσκεται στα χέρια των αρχών, δεν είναι μεταξύ αυτών των γυναικών, όπως μεταφέρει το τοπικό μέσο.

Το κύκλωμα που ερευνάται λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, και είχε στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσε στη συνέχεια στην πορνεία και διοχέτευε σε πάρτι.

Δικηγόρος 24χρονης: «Μεγάλο κύκλωμα» εμπλέκεται στον βιασμό
 
Για μεγάλο κύκλωμα έκανε λόγο νωρίτερα σήμερα ο δικηγόρος της 24χρονης που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον Σκάι, ο Θανάσης Ζιώγας τόνισε πως «είναι μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι και πρέπει να εξαρθρωθεί».

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι τα ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.