Με συνεχόμενες αναρτήσεις αντιδρά ο Ευάγγελος Αντώναρος στην διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Ads

Συνεχίζοντας την κριτική του προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, επιμένει πως η διαγραφή του από το κόμμα είναι αντικαταστατική και άκυρη.

Σε μία από τις αναρτήσεις γράφει χαρακτηριστικά:

«Δι’εισπηδήσεως δεν γίνεται κανείς Νεοδημοκράτης από τη μια μέρα στην άλλη. Ειδικά άμα έχει κηλιδωμένο πολιτικό παρελθόν»

Σε άλλη ανάρτηση μιλάει για «τρικυμία εν κρανίω του αντιπροέδρου» και καλεί τα αρμόδια όργανα της ΝΔ, αλλά και τον γραμματέας της Πολικής Επιτροπής κ. Αυγενάκη, να συμμορφωθούν με το καταστατικό της, από το οποίο παραθέτει σχετική φωτογραφία.

Ads

Αναλυτικά το κείμενο αυτής της ανάρτησης έχει ως εξής:

«Επειδή εγώ ότι λέω, το λέω τεκμηριωμένα:

Παραθέτω το σχετικό άρθρο του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας της οποίας βέβαια εξακολουθώ να είμαι μέλος επειδή η απόφαση ότι «τίθεμαι εκτός κόμματος» ( σημείωση: ανόητη ανακριβής και γραμματικά αναλφάβητη διατύπωση) είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη.

1. Ο κ. Μητσοτάκης ως πρόεδρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ δικαίωμα να πάρει μόνος του καμία τέτοια απόφαση.
2. Τις σχετικές διαδικασίες έχει υποχρεωση να κινήσει ο κατ εξακολούθηση κώφευων Γραμματέας της Πολ. Επιτροπής κ. Αυγενάκης.
3. Την απόφαση περί απώλειας της ιδιότητας του μέλους του κόμματος έχει αρμοδιότητα να πάρει ΜΟΝΟΝ το σχετικό όργανο το οποίο πρέπει να συγκληθεί νομίμως και να ακούσει το παραπέμπομενο μέλος.
4. Η απόφαση πρέπει να ανακοινωθεί νομίμως.

Συνιστώ λοιπόν στους κυρίους στους οποίους έχει ανατεθεί η διοίκηση ενός μεγάλου κόμματος να κάτσουν να διαβάσουν τι ισχύει η να προσλάβουν συμβούλους που καταλαβαίνουν από αυτά.

Γιατί στη δίκη μου περίπτωση τα κάνανε θάλασσα. Η τρικυμία εν κρανίω του αντιπροέδρου δεν είναι καλός σύμβουλος στη λήψη αποφάσεων.

Γιατί ούτως η άλλως εμένα από τη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να με διαγράψουν.

Περιμένω τη συμμόρφωση τους με το καταστατικό».