Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Eυρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αριστερά και Ευρώπη», με αφορμή την παρουσίαση του «Απολογισμού 2014-2016», μιας συνοπτικής έκδοσης με αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις του στα δύο αυτά χρόνια κοινοβουλευτικής θητείας (Ιούλιος 2014-Ιούλιος 2016).

Ads

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52). Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Θα μιλήσουν ο Πάνος Ρήγας, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Μιχάλης Σαμπατακάκης, ηγετικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, Υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής.

Η παρουσίαση του Απολογισμού 2014-2016 θα συνοδευτεί από την προβολή ενός σύντομου βίντεο με αποσπάσματα των παρεμβάσεων του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Ads